The Whiskydinner
Appetizer
Frysk Hynder, 3 year old, Frisia
First Course
Soup of the day:
Aardappel-prei-soep met stukjes gerookte kalkoen en een sneetje stokbrood met ganzenrillette.
~
Goatscheese croquettes with mint relish
Geitenkaaskroketjes, mild van smaak, geserveerd met munt relish.
Second Course
Smoked salmon & shrimps with herb mayonnaise
Huisgerookte zalm en grote garnalen met kruidige mayonaise.
The Malt ~ Bunnahabhain Stiuireadair, age unknown, Islay
~
Thinly sliced beetroot with chickpeapaté & balsamic vinegar dressing (vegan)
Dungesneden rode biet met huisgemaakte hummus en balsamico-dressing.
The Malt ~ Tamnavulin, double cask, Speyside
~
Smoked produce of the day
VANDAAG:
Gerookte pulled turkey geserveerd met appelstukjes en sweet & spicy whiskymayonaise..
The Malt ~ The Malt ~ Stronachie, 10 year old, Speyside
Third Course
Fish of the day
Please ask us for today's recipe
The Malt ~ ?
~
Tender cuts of beef with haggis & Aberlour mustard cream sauce
Diamanthaasbiefstukjes met Haggis en romige mosterd whisky saus.
The Malt ~ Kilkerran, 12 year old, Campbeltown
~
Ovenbaked Chicken & thyme pie
Ovengebakken pie gevuld met malse kipdijstukjes van 'Boerderijkip', bereid met ui, spek en tijm.
The Malt ~ Cragganmore, 12 year old, Speyside
~
Fillet pork, filled with red bell pepper, wrapped in bacon and served with garlic and herb gravy
Varkenshaas gevuld met rode paprika, omwikkeld met spek en geserveerd met saus van knoflook en groene kruiden.
The Malt ~ Deanston, Virgin oak, Highland
Fourth Course
Cheeselicious
Kaasplankje met o.a. kaas uit Groot Brittannië en biologische kaas van de Nylander.
The Malt ~ Inchmurrin, 12 year old, Highland.
~
Cranberry Crowdie
Vanille-roomijs met in whiskylikeur gewelde cranberries, geroosterde havermout en slagroom.
The Malt ~ An Cnoc, 12 year old, Speyside
~
Sticky Toffee Pudding
Huisgemaakt Schots dessertgebak; warm geserveerd met een scheutje room.
The Malt ~ Royal Lochnagar, 12 year old, Highland
Fifth Course
Coffee and more...
Graag serveren we nog koffie met daarbij een persoonlijk geadviseerde whisky!
Laat je verrassen met een culinair reisje naar Schotland; kies de gerechten van je voorkeur en geniet van de mooie smaken in combinatie met de geselecteerde whisky's.
Complete Dinner incl. whisky: € 79,50
Complete Dinner excl. whisky: € 52,50
Binnenkomst voor een whiskydinner kan in de zomerperiode tot 19.00 uur (zaterdag's tot 19.30 uur).
Heb je een voedselallergie of intolerantie? Laat het ons weten a.u.b.
![]() |
---|
![]() |
![]() |
![]() |