top of page

The Whiskydinner

Appetizer 
Frysk Hynder, 3 year old, Frisia

First Course

Soup of the day:

Aardappel-prei-soep met stukjes gerookte kalkoen en een sneetje stokbrood met ganzenrillette.
~

Goatscheese croquettes with mint relish

Geitenkaaskroketjes, mild van smaak, geserveerd met munt relish.
 

Second Course

Smoked salmon & shrimps with herb mayonnaise

Huisgerookte zalm en grote garnalen met kruidige mayonaise.

The Malt ~  Bunnahabhain Stiuireadair, age unknown, Islay

~

Thinly sliced beetroot with chickpeapaté & balsamic vinegar dressing (vegan)

Dungesneden rode biet met huisgemaakte hummus en balsamico-dressing.

The Malt ~ Tamnavulin, double cask, Speyside
~

Smoked produce of the day

VANDAAG:
Gerookte pulled turkey geserveerd met appelstukjes en sweet & spicy whiskymayonaise..

The Malt ~ The Malt ~ Stronachie, 10 year old, Speyside
 

Third Course


Fish of the day
Please ask us for today's recipe
The Malt ~ ?

 ~

Tender cuts of beef with haggis & Aberlour mustard cream sauce

Diamanthaasbiefstukjes met Haggis en romige mosterd whisky saus.

The Malt ~ Kilkerran, 12 year old, Campbeltown

~

Ovenbaked Chicken & thyme pie

Ovengebakken pie gevuld met malse kipdijstukjes van 'Boerderijkip', bereid met ui, spek en tijm.

The Malt ~ Cragganmore, 12 year old, Speyside
~

Fillet pork, filled with red bell pepper, wrapped in bacon and served with garlic and herb gravy

Varkenshaas gevuld met rode paprika, omwikkeld met spek en geserveerd met saus van knoflook en groene kruiden.
The Malt ~ Deanston, Virgin oak, Highland

 

Fourth Course

Cheeselicious

Kaasplankje met o.a. kaas uit Groot Brittannië en biologische kaas van de Nylander.

The Malt ~ Inchmurrin, 12 year old, Highland.
~

Cranberry Crowdie

Vanille-roomijs met in whiskylikeur gewelde cranberries, geroosterde havermout en slagroom.
The Malt ~ An Cnoc, 12 year old, Speyside
~

Sticky Toffee Pudding

Huisgemaakt Schots dessertgebak; warm geserveerd met een scheutje room.

The Malt ~ Royal Lochnagar, 12 year old, Highland
 

Fifth Course

Coffee and more...

Graag serveren we nog koffie met daarbij een persoonlijk geadviseerde whisky!

Laat je verrassen met een culinair reisje naar Schotland; kies de gerechten van je voorkeur en geniet van de mooie smaken in combinatie met de geselecteerde whisky's.


Complete Dinner incl. whisky:  € 79,50

Complete Dinner excl. whisky: € 52,50

Binnenkomst voor een whiskydinner kan in de zomerperiode tot 19.00 uur (zaterdag's tot 19.30 uur).

Heb je een voedselallergie of intolerantie? Laat het ons weten a.u.b.

pork and ribs
interieur avond
whiskybar
vlam in de pan
bottom of page