Reserveren

Due to national COVID-19 government measures our closing time is 22.00 hrs.
 

OPENINGSTIJDEN:

Vanaf 14 juni t/m 31 oktober elke dinsdag t/m zondag open, vanaf 15.00 tot 22.00 uur. (maandag gesloten)
Gesloten op: 27 juni, 13 en 14 juli, 3, 4 en 22 augustus, 12, 14 en 28 september, 15 t/m 22 oktober


We zijn gelukkig op de goede weg, maar helaas gelden er nog steeds beperkingen:

* Er mogen alleen personen uit 1 huishouden - zonder afstand tot elkaar - aan 1 tafel plaatsnemen.

* Bij het binnenkomen en vertrekken + bezoeken toilet, is het dragen van een mondkapje verplicht.Wil je reserveren? Neem dan a.u.b. even de tijd om onderstaande 4 punten te lezen. Onze dank is groot!

1) Je kunt een online reservering maken met directe bevestiging voor huishoudens tot 6 pers.
Wil je komen dineren met gasten waarmee je
geen huishouden vormt? Bel ons dan om dit te bespreken, wij hebben hiervoor helaas maar beperkte mogelijkheden i.v.m. de 1,5 meter eis. Tel: 0514 681875

2) Omdat wij tijdelijk minder zitplaatsen hebben in het restaurant (en heel weinig grote tafels), vragen wij huishoudens van 5p. en groter om plaats te nemen in onze beschutte, met infrarood verwarmde, 'Rustic farmhouse barn'. Voorheen een BBQ plek voor groepen, maar nu een gezellige plek om a la carte te dineren.

schuur4kl.jpg
schuur2kl.jpg
schuur6kl.jpg
schuur1kl.jpg

3) Zijn alle binnentafels gereserveerd; dan vragen wij jullie om plaats te nemen in de hierboven beschreven rustieke schuur of onder de luifel (niet verwarmd). Bij vrijwel alle weersomstandigheden is ook dit prima beschut. Hier bieden we fleecekussens en -dekens voor extra comfort. Geef a.u.b. bij je reservering aan als je dit niet wenst, het kan voorkomen dat wij de reservering dan helaas moeten annuleren, maar daarover ontvang je kort na reservering bericht (uiterlijk binnen 24 uur).

4) Let op: Mocht jij of een huisgenoot onverhoopt gezondheidsklachten hebben, ook milde - passend bij Covid19 - ; blijf dan thuis en annuleer je reservering zo spoedig mogelijk.

Bedankt voor je tijd en graag tot binnenkort!