Openingstijden

Openingsdagen juni t/m september: 6 dagen per week open, maandag gesloten

Extra geopend op 1 juni

 

Wil je reserveren? Neem dan a.u.b. even de tijd om onderstaande te lezen. Onze dank is groot!

Je kunt bij ons 24 uur per dag online een tafel reserveren met directe bevestiging; voorlopig alleen voor duo’s en huishoudens tot 6 pers. Geef bij opmerkingen reservering a.u.b. even aan: ‘1 huishouden’. Online reserveren voor dezelfde dag kan tot 16.00 uur. Na 16.00 uur: bel 0514 681875.

Wil je komen dineren met anderen waarmee je geen huishouden vormt, bel ons dan even op om dit te bespreken, wij hebben hiervoor helaas maar beperkte mogelijkheden i.v.m. de 1,5 meter eis.

Let op: Mocht jij of een huisgenoot onverhoopt gezondheidsklachten hebben, ook milde - passend bij Covid19 - ; blijf dan thuis en annuleer je reservering zo spoedig mogelijk.

​Net als bij het maken van whisky, waar de productieflow streng wordt gemonitord, wordt tegenwoordig onze gastenstroom ‘gecheckt’. Maar net als de Schotten ‘we keep our spirits up’ en hopen toch een aardige boterham te verdienen.

Wil jij deel uitmaken van onze ‘voorloop’; in whisky termen eigenlijk waardeloos maar voor ons juist heel waardevol, kies dan een tijdstip tussen 16.30 en 18.00 uur. Twee uur later vragen wij de tafel dan weer vrij te hebben voor onze ‘naloop’. Als dank ontvang je van ons een gratis huisgemaakte ‘kaneel- of whisky-boterkoek’!

Onze ‘middle cut’ loopt van 18.15 uur t/m 19.45 uur.
Je tafel is dan de hele avond voor jou.

Onze beperkte ‘naloop’ is te reserveren om 20.00 uur en 20.15 uur.

Het whiskydinner kan helaas alleen geboekt worden tussen 18.15 uur en 19.00 uur.

Hoewel online reserveren wel kan, werken wij op dit moment nog aan een beter te reguleren 'reserveertijden-systeem', dit volgt z.s.m. Het is dus mogelijk dat wij nog een beetje met de tijd van aankomst moeten schuiven, maar daarover berichten we je dan persoonlijk.
 

Geef a.u.b. al bij reservering aan of je kiest voor een tafel binnen of juist op het terras.
Hoewel we ons best zullen doen, kunnen we i.v.m. beperkingen in aantal tafels of gasten helaas niet beloven dat deze keuze op de dag zelf nog te wijzigen is. Zit je op het terras en is het wat te fris voor je, dan bieden wij je na het dinergraag een kopje koffie aan om even op te warmen! Tip: neem een dekentje mee.
 

Bedankt voor je tijd en graag tot binnenkort!

 

Schots Restaurant & Whiskybar
Stadsboerderij ​De Koebrug


Schans 31, 8715 JR Stavoren
 

 T.  +31 (0)514-681875

E. info@dekoebrug.nl

Privacyverklaring

  • Facebook Social Icon