top of page

The Menu

Benieuwd wat we op de menukaart hebben staan? Kijk dan hieronder; maar bedenk dat diverse gerechten dagelijks nog kunnen veranderen.

Starters
 

Bread for two

Broodplank voor twee personen.       
Sneetjes stokbrood en Waldkornbrood. Zelf te beleggen met: spinaziepesto, eiersalade, een vleesrillette (=pastei), gerookte olie en Maldon zeezout. 12,50*

 

Soup of the day:

Aardappel-prei-soep met stukjes gerookte kalkoen en een sneetje stokbrood met ganzenrillette. 7,50*
 

Goatscheese croquettes with mint relish

Geitenkaaskroketjes, mild van smaak, geserveerd met munt relish. 6.50
 

Thinly sliced beetroot with chickpeapaté & balsamic vinegar dressing (vegan)

Dungesneden rode biet met huisgemaakte hummus en balsamico-dressing. 12,-*


Smoked salmon & shrimps with herb mayonnaise

Huisgerookte zalm en garnalen met kruidige mayonaise. 15,-*
 

Home smoked produce of the day
Gerookte pulled turkey geserveerd met appelstukjes en sweet & spicy whiskymayonaise.13,50*


Bij bovenstaande drie gerechten serveren wij salade en een kleine hoeveelheid stokbrood.

​* Wilt u een kleinere hoeveelheid? Wij bieden een kleinere portie voor 75% van de prijs.

For the little ones

Patat of geb. aardappeltjes met kleine salade, appelcompote + sausjes. 6,50      
Kidsplate vis: bovenstaande met kleine portie vis. 15,-

Kidsplate vlees: met kleine portie rundergehaktburger met cheddarkaas en tomaat. 15,-

Kidsplate snack: met kipnuggets, bitterballen of mini kaassoufflés. 10,50



Main courses
 

Fishstew in creamy white wine sauce
Vispot met o.a. zalm, kabeljauw en gamba's (geen schelpdieren), bereid met witte wijn roomsaus. 24,50*

Fillet of Seabass with dill relish
Pangebakken zeebaarsfilet met frisse dille relish. 25,00*
 

Smoked fillet of Guinea fowl on pearl-pasta with leeks & cream

Gerookte filet van parelhoen, geserveerd op parelcouscous bereid met prei en room. 26,50
 

Tender cuts of beef with haggis & Aberlour mustard cream sauce

Diamanthaasbiefstukjes met Haggis en romige mosterd whisky saus. 27,-*

Haggis is een traditioneel Schots voorgegaard 'vleesproduct'; door de plaatselijke slager speciaal voor ons gemaakt van regionaal lamsvlees, lamslever, ui en gerst. Wij serveren de haggis extra gebakken voor een nog smaakvoller effect!

 

Tender cuts of beef with blue cheese sauce in crunchy crust

Diamanthaasbiefstukjes met blauwe kaas saus in krokante korst. 27,-*
 

Fillet of pork, filled with red bell pepper, wrapped in bacon and served with garlic and herb gravy

Varkenshaas gevuld met rode paprika, omwikkeld met spek en geserveerd met saus van knoflook en groene kruiden. 24,50*
 

Ovenbaked chicken & thyme pie
Ovengebakken pie gevuld met malse kipdijstukjes van 'Boerderijkip', bereid met ui, spek en tijm. 24,50*


Pulled smoky jackfruit pie (vegan)
Ovengebakken korstdeeg pie met vulling van licht gerookte 'pulled jackfruit', gebakken uitjes, gemalen zonnebloem- en pompoenpitten en plantaardige room. 23,-*
 

Red bell pepper filled with lentil, eggplant, onion, and cumin-cheese etc. Served with rice and spicy eggplant chutney (vegetarian).

Rode paprika met vulling van o.a. linzen, aubergine, ui en komijnekaas; geserveerd met licht kruidige rijst en spicy auberginechutney. 23,-*


Onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, rauwkostsalade, warme groente en een compote.

 

​* Wilt u een kleinere hoeveelheid? Wij bieden een kleinere portie voor 75% van de prijs.

***Heeft u een voedselallergie of intolerantie? Laat het ons zo mogelijk al bij reservering weten a.u.b. Om verder zo goed mogelijk rekening te kunnen houden met een allergie, bijvoorbeeld glutenallergie, vragen wij u zo vroeg mogelijk binnen te komen, zodat wij sporen in gerechten nog beter kunnen voorkomen.***


Desserts

Cheeselicious

Kaasplankje met kaas uit Groot Brittannië en biologische kaas van de Nylander. 10,75
Kaasplankje voor 2 personen. 20,-

Heerlijk met een glas van onze huisgemaakte rodewijnlikeur 4,75 / klein 3,30

Our all time favourite

‘Sticky toffee pudding’, warm dessertgebak met karamelsaus en room. 8,75

Cranberry crowdie

Vanille-roomijs met in whiskylikeur gewelde cranberries, geroosterde havermout en slagroom. 8,75
 

 

Frozen summer

Coupe Citroen-meringue-roomijs en framboos-yoghurt-ijs met slagroom. 8,75
 

Dark & delicious

Coupe karamel-zeezout-, chocolade- en mocca-roomijs met een kletskop en slagroom. 8,75
 

Luxury chocolates

Lekker bij de koffie of gewoon zomaar; 3 bonbons. 2,50
 

For the wee ones

Klein dessert met 2 ijssoorten naar keuze 5,75
Roomijs soorten: Karamel-zeezout-,
Chocolade-, Mocca-, Citroen-meringue- en Vanille
Overige ijssoorten:
Framboos-yoghurtijs,
Blauwe-bessen-kokos-sorbetijs
(eiwit- en lactosevrij),
+ topping naar keuze
toffee-, chocolade-, frambozensaus of kokossiroop, en slagroom.
A little more icecream.... bovenstaande is ook als groter dessert te bestellen voor 8,25

Homemade liqueurs

Vraag naar onze huisgemaakte Whisky-likeuren 4,75 / klein 3,30

400 different single malts in the Whiskybar

In onze whiskybar mag je komen rondneuzen om, samen met ons, jouw ideale whisky te ontdekken. Maar natuurlijk kunnen we ook advies aan tafel brengen…. Vraag de medewerkers naar Siebe!

zomer rookoven3kl.jpg

Enjoy our homesmoked specialties.

The Whiskydinner
 

Een bijzonder 4 gangen diner met ter afsluiting een kopje koffie o.i.d.
Hierbij serveren wij 5 kleine glazen bijpassende Single Malt Whisky uit onze 400 soorten tellende collectie.


Binnenkomst voor een whiskydinner kan in de zomerperiode tot 19.00 uur
(zaterdag's tot 19.30 uur).

Menu info whiskydinner.

Wijn
&

Prosecco

Bier
&

Cider

Non Alc.
Specials

Other
drinks

Koffie

Diner voor een groep
 

Ben je met meer dan 30 pers.? Kijk dan even bij onze lunches of buffetten.

Wil je komen dineren met een gezelschap van 14 tot 30 personen?

Dit kan in ons restaurant bijna het hele jaar door*. In de periode vanaf april t/m oktober ontvangen we jullie graag in onze rustieke schuur, voorzien van infraroodverwarming boven de tafels en fleecedekens op de stoelen. In overleg is het eventueel ook mogelijk om in het restaurant te dineren.

​Wij stellen graag voor jullie, een keuzemenu samen. Per gang bieden wij 3 tot 4 keuzes, grotendeels geselecteerd uit de a la carte menukaart. Check evt. ook onze bbq mogelijkheden.
 

Voorgerecht opties:

A: Voorgerecht met keuze uit vlees, vis of vegetarisch. 13,50
B: Klein voorgerecht met keuze als A, maar dan een 2/3e portie. 10,-
C: Soep van de dag. 7,-
D: Broodplankje met diverse smeerseltjes. 6,-
E: Soep vd dag + klein broodplankje. 10,-
Men bestelt als groep 1 van bovenstaande; evt is een combinatie van A/B/C mogelijk.

Hoofdgerecht met keuze uit minimaal 2 vlees, 1 vis en 1 vegetarisch gerecht. 25,- (veg. 23,-)

Dessert met keuze uit 2 ijsdesserts, Schotse koffie of koffie+bonbons+huisgemaakt likeurtje. 8,25

Mail ons je wensen, of bel ons als je iets wilt overleggen en wij doen je graag een passend menuvoorstel. 

 

Klik hier om te reserveren voor een groep.


*jaarlijkse wintersluiting vanaf ongeveer 20 dec t/m 10 feb.

bottom of page