Buffet voor groepen
​Frisian twist - € 39,- p.p
Starters
Mosterdsoep met spekjes
Aardappel prei soep met stukjes huisgemaakte ham van het Gaasterlands kruidenvarken
Met op iedere tafel: Stokbrood, huisgerookte olie, zeezout,
honing-whisky-roomkaas en kruidenboter
Hoofdgerechten
Kipdijstukken met spekjes, ui en zoete rode-wijn-vlierbessensaus
Kruidige gehaktschotel van regionaal lam, met abrikoosstukjes en aardappelpureedeksel
Zeebaarsfilet met citroendilleboter
Gefrituurde aardappelpartjes, warme groente en rauwkostsalade
Nagerechten
Een bol vanilleroomijs van de Bûterkamp, met geroosterde suikerbroodstukjes en kaneelslagroom
of Koffie/thee met 3 bonbons
​
-----
Spirit & Spice - € 46,50 p.p.
Starters
Salade met Noorse garnalen, tomaat, prei en honing kerrie dressing
Loempia gevuld met huisgerookt kalkoenvlees en appel, geserveerd met spicy whiskymayonaise
Hartige champignontaart bereid met o.a. ui, tijm en kaas
Stokbrood boter en kruidenboter
Hoofdgerechten
Ovengebakken zalmfilet met topping van ui, spek, amandel, dragon en whisky
Kruidige gehaktschotel van biologisch kalfsvlees van de Nylander met ui, champignons en vadouvankruiden en deegraster
Gegrilde malse procureur van het Gaasterlands kruidenvarken met saus van Us Heit bier
Rijst, gefrituurde aardappelpartjes, warme groente en rauwkostsalade
Nagerechten
Koffie/thee met huisgemaakte whiskylikeur en lekkernijen
​
-----
To smoke or not to smoke…. € 47,50 p.p.
​
Stel uw eigen buffet samen door een keuze te maken voor een gerookt (1) of niet gerookt gerecht (2).
​
Starters
a1 Warm geserveerd ‘slowcooked’ huisgerookt varkensdraadjesvlees
a2 Langzaam gegaard varkensdraadjesvlees met gefruite ui, honing en mosterd
b1 Gerookte ei-partjes op gele biet met Vadouvan kruidenmayonaise en groentenchips
b2 Gefrituurde champignons met knoflookmayonaise en salade
c1 Salade met gerookte poonfilet en whisky mayonaise
c2 Salade met Noorse garnalen en whisky cocktailsaus
Stokbrood, boter en kruidenboter
Hoofdgerechten
d1 Warmgerookte zalmfilet geserveerd op spaghetti met cheddarkaassaus
d2 Ovengebakken heilbotfilet met kruidenroomkaas en rivierkreeftjes
e1 Diamanthaasjes met smoky whiskypepersaus
e2 Diamanthaasjes met champignons en zwarte knoflooksaus
f1 Kipdijstukken met spek, in gerookte olie gegaarde sjalot en gebakken champignons
f2 Kipdijstukken met spek, ui en milde Blue Stilton kaassaus
Rijst, gefrituurde aardappelpartjes, warme groente en rauwkostsalade
​
Nagerechten
g1 Rokerige 'mocca-whisky-custard' met een bol vanille-roomijs, slagroom en een kletskop of Koffie/thee met 3 bonbons
g2 Rabarber met vanille-roomijs en slagroom of Koffie/thee met 3 bonbons
​
*De buffetten ‘To smoke or not to smoke’ en ‘Spirit & Spice’ kunt u voor
€ 5,- p.p. uitbreiden met twee soepen uit onderstaande lijst:
​
-1 Cock a Leekie; Traditionele Schotse kippensoep
-2 Cullen Skink; Stevige Schotse gerookte vissoep
-3 Carrot & Coriander; Fijne wortelsoep met korianderblad en sherry
-4 Potato & Leek; Aardappel prei soep met hamstukjes
-5 Curry soup; Romige kerriesoep met appel en komkommer
-6 Zucchini & Salmon; Courgettesoep met gepocheerde zalm
-7 Mustard & bacon; Mosterdsoep met spekjes
-8 Tomato & Basil; Tomatensoep met basilicum
-9 Creamy Mushroom; Champignonroomsoep
-10 Pear & watercress; Peren en waterkerssoep met Stilton croutons
​
​
Buffet voor groepen
​
Vanaf 30 tot 90 personen verzorgen wij graag een heerlijk buffetdiner. Al onze gerechten worden geheel in eigen keuken op ambachtelijke wijze bereid. U krijgt dus een buffet met de smaak van a la carte!
Voor de kids zorgen wij, indien gewenst, voor patat met iets er bij.
​
Een buffet is zowel ’s middags als ’s avonds mogelijk.
​
We bieden verschillende buffetten voor verschillende budgetten. Maar mochten jullie andere wensen hebben, dan horen wij dat graag zodat we een passend voorstel voor jullie kunnen maken.
​
TIP
Gezellige barbecue vanaf 12 personen.
Barbecuen is mogelijk van april t/m oktober.
Ter info
Zijn er speciale wensen, zoals vegetarische gerechten, geef het ons tijdig door en wij zorgen er voor.
Kinderen van 2 t/m 4 jaar: 75% korting
Kinderen van 5 t/m 12 jaar: 50% korting
Voor een buffet vragen wij een aanbetaling van 50% één week van te voren. Voor het restant sturen wij graag een factuur achteraf.