top of page

Buffet voor groepen

​Frisian twist - € 39,- p.p

Starters

Mosterdsoep met spekjes
Aardappel prei soep met stukjes huisgemaakte ham van het Gaasterlands kruidenvarken
Met op iedere tafel: Stokbrood, huisgerookte olie, zeezout,
honing-whisky-roomkaas en kruidenboter

 

Hoofdgerechten
Kipdijstukken met spekjes, ui en zoete rode-wijn-vlierbessensaus 
Kruidige gehaktschotel van regionaal lam, met abrikoosstukjes en aardappelpureedeksel
Zeebaarsfilet met citroendilleboter
Gefrituurde aardappelpartjes, warme groente en rauwkostsalade


Nagerechten
Een bol vanilleroomijs van de Bûterkamp, met geroosterde suikerbroodstukjes en kaneelslagroom
of Koffie/thee met 3 bonbons

​

-----

 

Spirit & Spice - € 46,50 p.p.

Starters

Salade met Noorse garnalen, tomaat, prei en honing kerrie dressing 
Loempia gevuld met huisgerookt kalkoenvlees en appel, geserveerd met spicy whiskymayonaise
Hartige champignontaart be
reid met o.a. ui, tijm en kaas
Stokbrood boter en kruidenboter


Hoofdgerechten
Ovengebakken zalmfilet met topping van ui, spek, amandel, dragon en whisky 
Kruidige gehaktschotel van biologisch kalfsvlees van de Nylander met ui, champignons en vadouvankruiden en deegraster
Gegrilde malse procureur van het Gaasterlands kruidenvarken met saus van Us Heit bier
Rijst, gefrituurde aardappelpartjes, warme groente en rauwkostsalade


Nagerechten
Koffie/thee met huisgemaakte whiskylikeur en lekkernijen

​

-----

 

To smoke or not to smoke…. € 47,50 p.p.

​

Stel uw eigen buffet samen door een keuze te maken voor een gerookt (1) of niet gerookt gerecht (2).

​

Starters

a1 Warm geserveerd ‘slowcooked’ huisgerookt varkensdraadjesvlees 
a2 Langzaam gegaard varkensdraadjesvlees met gefruite ui, honing en mosterd

b1 Gerookte ei-partjes op gele biet met Vadouvan kruidenmayonaise en groentenchips
b2 Gefrituurde champignons met knoflookmayonaise en salade

c1 Salade met gerookte poonfilet en whisky mayonaise
c2 Salade met Noorse garnalen en whisky cocktailsaus

Stokbrood, boter en kruidenboter


Hoofdgerechten
d1 Warmgerookte zalmfilet geserveerd op spaghetti met cheddarkaassaus
d2 Ovengebakken heilbotfilet met kruidenroomkaas en rivierkreeftjes

e1 Diamanthaasjes met smoky whiskypepersaus
e2 Diamanthaasjes met champignons en zwarte knoflooksaus

f1 Kipdijstukken met spek, in gerookte olie gegaarde sjalot en gebakken champignons 
f2 Kipdijstukken met spek, ui en milde Blue Stilton kaassaus

Rijst, gefrituurde aardappelpartjes, warme groente en rauwkostsalade

​

Nagerechten
g1 Rokerige 'mocca-whisky-custard' met een bol vanille-roomijs, slagroom en een kletskop of Koffie/thee met 3 bonbons
g2 Rabarber met vanille-roomijs en slagroom of Koffie/thee met 3 bonbons

​

*De buffetten ‘To smoke or not to smoke’ en ‘Spirit & Spice’ kunt u voor

€ 5,- p.p. uitbreiden met twee soepen uit onderstaande lijst:

​

-1 Cock a Leekie; Traditionele Schotse kippensoep
-2 Cullen Skink; Stevige Schotse gerookte vissoep
-3 Carrot & Coriander; Fijne wortelsoep met korianderblad en sherry
-4 Potato & Leek; Aardappel prei soep met hamstukjes
-5 Curry soup; Romige kerriesoep met appel en komkommer
-6 Zucchini & Salmon; Courgettesoep met gepocheerde zalm
-7 Mustard & bacon; Mosterdsoep met spekjes
-8 Tomato & Basil; Tomatensoep met basilicum
-9 Creamy Mushroom; Champignonroomsoep
-10 Pear & watercress; Peren en waterkerssoep met Stilton croutons

​

​

Buffet voor groepen

​

Vanaf 30 tot 90 personen verzorgen wij graag een heerlijk buffetdiner. Al onze gerechten worden geheel in eigen keuken op ambachtelijke wijze bereid. U krijgt dus een buffet met de smaak van a la carte!


Voor de kids zorgen wij, indien gewenst, voor patat met iets er bij.

​

Een buffet is zowel ’s middags als ’s avonds mogelijk.

​

We bieden verschillende buffetten voor verschillende budgetten. Maar mochten jullie andere wensen hebben, dan horen wij dat graag zodat we een passend voorstel voor jullie kunnen maken.

​

TIP

Gezellige barbecue vanaf 12 personen.
Barbecuen is mogelijk van april t/m oktober.

DSC_0357 Large
DSC_0691
vakveil koebrug9
DSC_0723_edited

Ter info

Zijn er speciale wensen, zoals vegetarische gerechten, geef het ons tijdig door en wij zorgen er voor.

Kinderen van 2 t/m 4 jaar: 75% korting 

Kinderen van 5 t/m 12 jaar: 50% korting 

Voor een buffet vragen wij een aanbetaling van 50% één week v
an te voren. Voor het restant sturen wij graag een factuur achteraf.

bottom of page