top of page

Ssst! Whisky sleeping....

Geniet van lekker eten, proef whisky van de Schotse kust en kom in een luxe wijnvat, in Stavoren, helemaal tot rust.
 

Twee unieke belevenissen zijn samengebracht in dit arrangement voor twee personen. Je slaapt in een Frans wijnvat van wel 23.000 liter en wordt verwend met een Complete Whiskydinner!

Vanaf 14.00 uur ’s middags kan het genieten beginnen in jullie luxe wijnvat bij Hotel de vrouwe van Stavoren. In het vat zelf staat een heerlijk tweepersoons bed; met daarnaast een eigen zitkamer, gekleurd in rustige aardetinten. Ook is er een moderne, sfeervolle badkamer met douche, toilet en ligbad. De badkamer heeft vloerverwarming en er zijn veel natuurlijke materialen gebruikt. Dit alles maakt de rustieke en ontspannen ambiance van het wijnvat compleet.

 

Stavoren nodigt uit tot een heerlijke wandeling over de zeedijk en een bezoek aan de sluizen. Natuurlijk kun je ook gaan voor de ‘relax mode’ en genieten van een glas wijn op de voor het vat gelegen veranda.

 

Maar ontspan niet te veel want……

…….‘s avonds worden jullie verwacht in het Schots Restaurant van Stadsboerderij De Koebrug.

Hier worden jullie door ‘The Scots’ verwend met een uitgebreid Whiskydinner bereid met heerlijke regionale ingrediënten en vele huisgemaakte producten, zoals vlees en vis uit eigen rookoven.

Bij binnenkomst wordt eerst de eetlust opgewekt met een glaasje ‘Frysk Hynder’, de whisky van Friese bodem. Daarna volgt een 4 gangen diner met bijpassende whisky’s. Als afsluiting serveren we nog koffie, vergezeld van iets moois uit onze collectie van 400 soorten Scotch Single Malt! 
 

En dan is het tijd om, net als rijpende whisky, het vat op te zoeken!

Ssst…. 

whisky sleeping verwen arrangement

Ssst! Whisky sleeping.... 

 

Omdat de vrijdagen en zaterdagen erg populair zijn, vragen wij om ons zo mogelijk meerdere datumopties door te geven.

Prijs 2 persoons arrangement: € 305,-

 

Inclusief:
*1 overnachting in ‘Wijnvat Groot’,
fles wijn op de kamer en ontbijt bij Hotel de Vrouwe van Stavoren.
*Een 'Complete Whiskydinner' voor 2 pers. bij Stadsboerderij De Koebrug 
(4 gangen + koffie, incl. 5 glaasjes whisky en een fles bronwater. Whisky mag vervangen worden door andere dranken.)

 

Optie:

*Wellness Twins: een hotelkamer met twee vaten, één als zitkamer en één als slaapkamer, met een royale privé wellnessruimte met sauna, koudwaterstort, jacuzzi, en douche met infraroodfunctie. Meerprijs € 30,- p.n.
(i.v.m. populariteit zeer beperkte beschikbaarheid. De zaterdagen tot eind augustus en de vrijdagen tot eind juni zijn helaas al volgeboekt) 


Extra nacht: 
*extra nacht + ontbijt bij te boeken voor € 147,-

*optie: 2e avond een a la carte diner bij De Koebrug met 5% korting op de rekening, te voldoen in het restaurant.

Check in bij het hotel mogelijk vanaf 14.00 uur.

Adres: Havenweg 1, 8715 EM Stavoren, tel: 0514 681202


Wij controleren de beschikbaarheid bij het hotel en antwoorden normaal gesproken binnen 24 uur. Bij de bevestigingsmail ontvang je een factuur met betaaldatum 3 weken voor aankomst. Ook bij een korte termijn boeking vragen wij vooruitbetaling per bank; dan direct bij reservering.

bottom of page