LET OP: arrangement niet meer boekbaar, klik door naar ons huidige arrangement
 

Verwennen aan See....


Een heerlijk romantisch en ontspannen uitje om te delen met je geliefde!
 

Bezoek het elfsteden stadje Stavoren in het mooie Zuidwest Friesland, ga uitwaaien langs de oude ‘SuderSee’ met zijn strandjes, basalt en groene dijken. Geniet van de mooie vergezichten over de landerijen en het water. Onze suggestie: Trek de wandelschoenen aan en zet koers naar het 9 km verderop gelegen, pittoreske stadje, Hindeloopen; waar je o.a. altijd terecht kunt voor een kop koffie en een pannenkoek bij het Schaatsmuseum. Loop een eindje verder en  je kunt de trein terug nemen naar Stavoren.

Of ga er op uit met de auto naar één van de andere Elfsteden die vlakbij Stavoren liggen. Verken het vestingstadje Sloten en ontdek het ‘werelderfgoed’ Wouda Stoomgemaal in Lemmer. Of bezoek de Friese bierbrouwerij en whisky stokerij in Bolsward. Meer over deze en andere ideeën lees je in de B&B.

Er is met dit arrangement aan alles gedacht. Bij aankomst in jullie eigen ‘strandhuisje’ op de 1e verdieping van B&B Basalt aan See, ligt er een welkomstpakket klaar met o.a. huisgemaakte ‘Carrotcake’, koffie, thee en likeur. De kamer heeft een en suite badkamer met douche, toilet en wastafel. Een knus geplaatst bed, een tweepersoons zitje en een fijne ligstoel.

Natuurlijk is er ook gedacht aan ‘a little romance’ met een mooi diner. Neem plaats in het sfeervolle, landelijk ingerichte, restaurant van Stadsboerderij de Koebrug. Hier worden jullie door de gastheer, gekleed in Schotse outfit, welkom geheten met een cocktail en een lekkere amuse. Graag verwennen we jullie deze avond met een proeverij van voorgerechtjes om samen te delen en wordt er voor jullie  een hoofdgerecht, naar keuze van de kaart, bereid. En volgens ons is een romantisch diner pas compleet met een…. grand dessert…. met twee lepeltjes!

Mochten jullie na het diner nog willen blijven, dan biedt het restaurant een collectie van 400 soorten whisky en een aantal huisgemaakte likeuren in whiskybar ‘Scotch Corner’.
 

Maar ook in jullie eigen ’strandhuis’ is het met een flesje wijn een goede plek om te zijn. En mocht je nu die wijn zijn vergeten, dan kunnen we in het restaurant zeker iets voor jullie betekenen….
 

Dan rest na het tot rust komen enkel nog een nacht met fijne dromen….. en in de ochtend een heerlijk, op de kamer geserveerd, verwenontbijt.
 

We verwelkomen jullie graag binnenkort in Stavoren.

Arrangement Verwennen aan See


Prijs 2 persoons arrangement: € 197,50

Inclusief:
*Welkomstpakket, overnachting en ontbijt bij B&B Basalt aan See.
* Welkomstcocktail, 3 gangen diner en koffie bij Stadsboerderij De Koebrug.


Extra nacht:
*2e nacht + ontbijt bij te boeken voor € 60,-

Optie:
*Fietshuur bij te boeken voor € 7.50 p.p.
*2e avond een a la carte diner bij De Koebrug met 10% korting op de rekening, te voldoen in het restaurant.

 

Check in bij B&B Basalt mogelijk vanaf 14.00 uur.

Adres: Voorstraat 13, 8715 HW Stavoren,
tel: 0514 - 681978 / 06 23214060
e-mail: basaltaansee@hotmail.com

Reserveer bij B&B Basalt aan See o.v.v.
Volledig adres + telefoonnummer
Gewenste datum
Gewenste aankomsttijd restaurant (graag uiterlijk 19.00 u.)

In principe beantwoordt mevr. Renske Wierda de mail binnen 24 u.

Het arrangement is in het laagseizoen alleen op vr,za,zo te boeken. Niet beschikbaar van 18 dec. t/m 1 feb. en 1 juli t/m 31 aug. 2018.

Schots Restaurant & Whiskybar
Stadsboerderij ​De Koebrug


Schans 31, 8715 JR, Stavoren
 

 T.  +31 (0)514-681875

E. info@dekoebrug.nl

Privacyverklaring

  • Facebook Social Icon