Menu a la carte

LET OP, deze menukaart is tijdelijk buiten gebruik, ga naar:
dekoebrug.nl/fullmenu

 

Starters

Soup of the day

Soep van de dag met iets er bij. 6,75*
 

Bread for two

Stokbrood voor twee personen.       
Met tuinkruidenpesto, mix van roomkaas met kerrie en oude kaas, een vleesbereiding, gerookte maïsolie en Maldon zeezout. 10,50*
 

Smoked produce of the day

Iedere dag bieden we weer een heerlijk vleesgerecht uit eigen rokerij.
Vraag ons naar het recept van de dag. Geserveerd met kleine salade. 12,50*

Salad with Frisian 'Emmentaler'cheese and whiskyraisins

Groene salade met rauwmelkse Tynjetaler kaas, whiskyrozijnen en geroosterde zonnebloempitten. 10,-*

Smoked salmon & Roast smoked catfish

Koudgerookte zalm en warmgerookte claressefilet uit eigen rookoven met dille toast. Geserveerd met kleine salade. 13,50*

 

 

* Wilt u een kleinere hoeveelheid? Wij bieden een kleine portie voor 2/3e  van de prijs. Bij onze gerechten serveren wij een kleine hoeveelheid brood.
 

Main Courses

Meat

Seasons best: Local veal

Een stoofpot van (h)eerlijk mals kalfsvlees van biologische boerderij de Nylander. 23,50*
 

Cordon Bleu of regional pork filled with cheese and peat smoked ham

Cordon Bleu gevuld met kaas en turfgerookte rauwe ham, geserveerd met rode ui chutney. 23,50

Beef with spicy bellpepper & garlic stirfry 

Op hoog vuur gebakken medaillons van Ierse diamanthaasbiefstuk met roerbak van spicy paprika en knoflook. 23,50*

Veal Ribeye Steak with Oyster mushroom & Vadouvan sauce

Kalfsribeye steak met oesterzwammen en Vadouvan saus. 24,50

De gefermenteerde Vadouvan kruiden smaken licht naar kerrie.

Vitender kalfsvlees is jong rosé kalfsvlees met een bijzondere smaakbeleving. Het verstrekken van vezelrijk mengvoeder aan de kalveren en de optimale zorg voor de dieren komen tot uiting in de kwaliteit van het licht rosé kalfsvlees. De kalveren worden in groepshuisvesting gehouden in ruime en frisse stallen met voldoende daglicht.
 

Fish

Catch of the day.

Iedere dag bereiden wij twee mooie visgerechten;

wij vertellen u graag wat wij vandaag te bieden hebben. 21,50 tot 25,50*

Vegetarian

Potato quinoa scones with oyster-mushrooms & chestnuts in creamy sauce

Aardappel-quinoa-koekjes met oesterzwammen en kastanjes in romige saus. 21,50*

Ovenbaked cheese onion pie served with pumpkin whisky chutney 

Ovengebakken pie gevuld met ui, kaas, pompoen- en zonnebloempitten en rozemarijn. Geserveerd met pompoen-dadel-whisky-chutney. 21,50*


 

* Van deze gerechten bieden wij ook kleinere porties; wij rekenen dan 75% van de vermelde prijs.

 

***Heeft u een voedselallergie of intolerantie? Laat het ons even weten a.u.b.***
 

 

 

For the kids

 

Patat of geb. aardappeltjes met kleine salade, appelcompote + sausjes. 4,50         Kidsplate vis: bovenstaande met kleine portie visfilet van de dag. 12,50

Kidsplate vlees: met kleine portie spareribs. 12,50

Kidsplate snack: met 1 kroket, frikandel, kipnuggets of mini kaassoufflés. 8,50

 

Desserts

Cheeselicious

Kaasplankje met o.a. kaas uit Groot Brittannië en biologische kaas van de Nylander. 9,50
Kaasplankje voor 2 personen. 18,-

Heerlijk met een glas 12 jaar oude Glenmorangie gerijpt op een Portvat. 7,80- / klein 5,45


Our all time favourite

‘Sticky toffee pudding’, warm geserveerd dessertgebak met karamelsaus en room. 7,50


Millionaires shortbread
‘Luxurious Shortbread’ met een dikke laag toffee-karamel en een laagje chocolade. 3,50

Ook te bestellen met een kopje koffie o.i.d.
Of met een bol vanille roomijs en slagroom. + 4,50

ScrumptiousNess

Coupe met walnoot-ahorn-ijs, vanille-roomijs, chocoladesiroop, chocoladesnippers en slagroom 7,50


Frozen Sunshine

Mango-yoghurt-ijs en sinaasappelsorbetijs met verse appel en slagroom. 7,50


After Eight

Munt- en chocoladeroomijs met chocoladecake en slagroom 8,50


Cranberry Crowdie

Vanille-roomijs met in whiskylikeur gewelde cranberries, geroosterde havermout en slagroom 7,50

Homemade liqueurs
Vraag naar onze huisgemaakte Whisky-likeuren 4,-


For the Wee ones

1 bol of 2 kleine bolletjes naar keuze: Vanille-roomijs / Walnoot-ahorn-roomijs / Mango-yoghurt-ijs / Mint-roomijs. Met kersensiroop, toffee- of chocoladesaus en slagroom. 4,50

carpaccio3
gerecht de koebrug
gerecht
koks koebrug
rest7

Dineren met een gezelschap van 12 tot 30 personen?

*** Helaas mogen wij op dit moment ivm COVID beperkingen GEEN GROEPEN ontvangen***


Voor groepen van 12 tot 30 personen stellen wij graag in overleg met jullie, een keuzemenu samen. Per gang bieden wij 3 tot 4 keuzes, grotendeels geselecteerd uit de a la carte menukaart
 

Soep of klein voorgerecht € 7,25

Normaal voorgerecht € 11,50
Hoofdgerecht € 22,-
Dessert of koffie+bonbons+likeurtje € 7,25

Mail ons je wensen, of bel ons als je iets wilt overleggen en wij doen je graag een passend menuvoorstel.

Schots Restaurant & Whiskybar
Stadsboerderij ​De Koebrug


Schans 31, 8715 JR, Stavoren
 

 T.  +31 (0)514-681875

E. info@dekoebrug.nl

Privacyverklaring

  • Facebook Social Icon